top of page

Rosenmetoden har sit navn efter den tysk-amerikanske fysioterapeut Marion Rosen. Gennem sit livslange studium af sammenhængen mellem åndedræt, følelser og muskelspændinger har hun udviklet den respektfulde, opmærksomme og enkle behandlingsform, vi i dag kalder Rosenmetoden. Metoden har eksisteret i over 30 år, og den praktiseres i dag over det meste af verden.

 

Muskelspændinger er kroppens forsvar mod at mærke og udtrykke følelser. Ved at berøre og støtte spændte muskler kan en dyb afslapning finde sted, så musklerne giver slip og åndedrættet bliver friere.

 

Det er denne dybe afslapning, som Rosenmetoden arbejder med – broen mellem det ubevidste og det bevidste - følelser forløses, og erindringer og ressourcer kan komme frem og blive bevidste.

 

I den vestlige verden er vi mange, som har mistet kontakten mellem hoved og krop. Rosenmetodens blide berøringer inviterer dig til at genskabe denne kontakt - til et stykke fredsarbejde – med dig selv. Den hjælper dig til at frigøre dig fra dine begrænsninger, så du kan åbne for dine potentialer. Gamle vaner kan ændres, nye valg bliver mulige, og du kan bedre udtrykke dig i overensstemmelse med hvem du er. 

bottom of page