top of page

Behandlingen er et samarbejde mellem dig og din behandler. Efter en indledende samtale foregår selve behandlingen på en briks, hvor du ligger i undertøj med et tæppe over – i rare og varme omgivelser.


Med sine hænder, øjne og ører og ikke mindst indføling følger din Rosenterapeut din krops reaktioner på berøring og blide tryk, og med ordene som den ”tredje hånd” vil I sammen lytte jer frem til en større forståelse af DIG, mens du giver dig selv lov til at fordybe dig, give slip og mærke dig selv indefra.


Behandlingen er præget af stor respekt for DIG og DIN proces, og terapeutens fornemste opgave er at være hos dig og følge dig som vidne og fødselshjælper på din vej – også ind til de dele af dig, hvor det kan være svært at være alene.


Hver session er individuel, men efter behandlingen vil du oftest fornemme, at der er meget mere plads inde i dig. Du vil sandsynligvis være træt, men med en dejlig følelse af forløsning og måske en stille glæde.


Faktisk sker der lige så meget, om ikke mere, i dig efter eller imellem behandlingerne, og du kan være forvisset om, at der ikke dukker mere op, end du er klar til at bearbejde.


Sørg for, at du efterfølgende har god tid, så du kan give plads til at mærke efter.....  

bottom of page