top of page

Randi skrev den 4. juli 2019

Jeg har gået hos Gisela gennem flere år. Jeg har været så glad for det. Det har hjulpet mig til at komme hjem i kroppen, når jeg var fløjet op i hovedet med tankerne og spekulationerne hvirvlende rundt. Kroppens svar er enkle og når livet leves derfra bliver alt meget nemmere. Efter terapi hos Gisela følte jeg ro og mærkede mig selv. Gisela er en fantastisk, altomfavnende, rolig og kærlig kvinde, så jeg vil på det varmeste anbefale Rosenterapi hos hende.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Daniela skrev den 28. august 2017

Gisela er et meget varmt menneske med hjertet på det rette sted, og så forstår hun virkelig at få en til at føle sig tryg under behandlingen. Der sker noget lidt magisk hver gang jeg har været hos hende, som kan være rigtig svært at sætte ord på. Kropsligt indfinder der sig en ro og en fornemmelse af at mit hjerte åbner sig lidt mere. Og mentalt en klarhed, og en følelse af frihed til at forme mit liv udfra en klarere fornemmelse af hvad jeg har brug for. Det kan varmt anbefales. :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Jakob skrev den 8. februar 2017 

"Himmelen ligger på Nørrebro", siger jeg tit når jeg går fra behandling hos Gisela. Det er dog ikke kun at det er så vidunderligt at modtage selve behandlingen. Det er mere effekten at jeg kommer i en dybere kontakt med mig selv og føler mig "samlet" når jeg går derfra. Jeg anbefaler Gisela varmt til mennesker jeg kender - og til alle der måtte læse dette.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Mette  skrev den 13. oktober  2016 

Jeg går jævnlig til rosenbehandling hos Gisela og har gjort det i mange år. Det er noget af det bedste egenomsorg som jeg giver mig selv. At modtage Giselas omsorg og opmuntring er virkelig en dyrebar gave for mig. Jeg går altid glad ud af døren efter et besøg hos Gisela. Gisela er også en virkelig god samtale partner. Når Gisela berører mig ser vi ind i krop og sjæl sammen og Gisela udviser stor empati. Jeg føler mig meget tryg og i gode hænder hos Gisela. Jeg giver Gisela mine varmeste anbefalinger.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Your name: *

Your email address *: *

Enter your message: *

* A valid email address is required to post a message. Your email address will not be published or seen by others.

bottom of page